Oss

Petra – Jag är från Österrike och vi har bott i Sverige med våra 30 huskies sedan januari 2014. Hela mitt liv har jag alltid varit mer intresserad av teknik, inklusive mitt jobb som IT-konsult, men husky-viruset fångade mig 2010. Jag känner till några kennlar och jag kan föreställa mig hur tuff den aktuella situationen är för dem just nu på grund av Covid19.

Därför är jag glad att vi startade detta projekt så att vi kan hjälpa slädhundarna i norra Sverige och naturligtvis också deras ägare. Stödet från oss alla är viktigt!

Jag är mycket tacksam för allt stöd jag får från min man (Walter), min familj och mina vänner! Men också från människor som jag inte kände tidigare. I den här situationen är det så viktigt att vi alla håller ihop!

Sanne – ursprungligen från Holland emigrerade jag till Skandinavien 2010 för att leva mer i naturen och lära mig mer om slädhundar.

Efter att min man och jag hade mycket erfarenhet av hundskötsel, guidning, vinter och naturen omkring oss bestämde vi oss för 2,5 år sedan att följa vår dröm och grundade en liten husky kennel i Lappland (Yellow Snow Husky Tours ).

Vi älskar verkligen att ha våran egen husky flock och dela vår passion för hundspann med gäster från hela världen! Våra hundar är vår familj och vi kan inte föreställa oss livet utan dem!

Impressum

Arctic Sleddog Foundation
(Non-profit association)

Board
Petra Kunz
Sanne Kouwenhoven
Johan Väisänen

83397 Lidsjöberg
Sweden

E-Mail: info@arcticsleddogfoundation.se

Organisationsnummer: 802532-6631